1. Zorg dat de ondergrond vlak is en maak de ondergrond goed stof- en vetvrij met een goede ontvetter en een stofvrije doek.
Tevens mag de ondergrond geen siliconen bevatten.

2. Breng de sticker in de juiste positie met 2 stukjes schilderstape. Houd voor een recht resultaat nooit de snijrand aan van de folie, maar altijd de sticker zelf, bijvoorbeeld een lijn in de sticker of de onderkant van een tekst.

3. Als de sticker op de juiste plek zit, plakt u de sticker over de gehele breedte met schilderstape vast.

4. Klap de sticker omhoog als een scharnier en verwijder het schutvel
(witte, geruite onderlaag) van de sticker. Let goed op dat er niets van de sticker blijft zitten op het schutvel en voorkom dat er restpapier op de sticker achterblijft

5. Sla voorzichtig de sticker terug, maar laat de sticker nog niet helemaal op het oppervlak plakken. Houd hem zo strak mogelijk.

6. Breng de sticker vervolgens met wrijvende bewegingen (vanuit het midden vanaf de bovenkant) op het oppervlak aan.
Dit kunt u het beste doen met een plastic rakel.

7. Verwijder de applicatietape voorzichtig van de sticker.
Werk heel voorzichtig en rustig.
Hierna bent u klaar!

De lijmlaag is na circa 5 dagen volledig uitgehard. Eventuele luchtbelletjes, die zijn ontstaan door het plakken, kunt u doorprikken met een speld. Daarna kunt u voorzichtig de lucht eronder vandaan wrijven. Eventuele beschadigingen, ontstaan voor, tijdens of na het aanbrengen, zijn voor eigen risico. Dit geldt ook voor het verwijderen van de sticker.
De beste plaktemperatuur is vanaf 10°C.

Klik hieronder op de afbeelding voor de uitleg van de plakinstructies.

Plakinstructies