Tekststickers

 
Een literair gedicht of gevatte spreuk kan jouw dag weer opfleuren. Bij jouwstickerdesign kun je nu verschillende tekststickers bestellen. De tekststickers zijn er in verschillende formaten. Jij maakt zelf de keuze welke sticker het beste bij jou past. Veelal zijn tekststickers wit of zwart, maar bij jouwstickerdesign kun je kiezen uit verschillende kleuren.

Elke kamer een andere tekst
Tekststickers zijn eenvoudig aan te brengen. Of ze nu in de badkamer, slaapkamer of kinderkamer worden geplakt, de stickers laten nooit los. Ook op deuren en traptreden kun je hele tekststickers kwijt. Voor elke kamer kun je weer een andere tekststicker kiezen. De tekststickers van jouwstickerdesign.nl vormen de interieur aankleding die je wilt hebben.

Eenvoudig aanbrengen
De tekststickers zijn als interieurstickers eenvoudig aan te brengen. Zo krijg je bij de levering van bijvoorbeeld geboorte tekststickers duidelijke instructies hoe je de sticker moet aanbrengen in de babykamer. De zelfklevende decoraties zijn bovendien zeer voordelig. Je kunt tekststickers glans en tekststickers mat bestellen. Bij jouwstickerdesign.nl is alles mogelijk.