Trapstickers

 
Een leuk effect
Voor de decoratie van je trap kun je bij jouwstickerdesign trapstickers bestellen. Veelal zijn dit leuke teksten die verdeeld worden over een aantal treden. Je traptreden vormen zo eenheid en dat maakt jouw trap extra bijzonder. Trapstickers kun je onder en naast elkaar plakken. Je creëert je eigen effect.

Diverse mogelijkheden
Trapstickers zijn voor iedere trap geschikt. Het mooiste effect creëer je bij geschuurde en geverfde traptreden. Alleen bij een trap met vloerbedekking kunnen de stickers niet worden aangebracht. Dan kun je ook denken aan muurstickers. Voor andere ondergronden kun je elke trapsticker bestellen die je wilt. Trapstickers plak je op de verticale zijde van de trap en niet op het loopgedeelte.

Een bijzonder trappenhuis
Je hebt de keuze uit verschillende soorten trapstickers. Zo hebben we titels van bekende liedjes, zoals Stairway to Heaven. Maar denk ook aan pakkende gedichten en spreuken. Wil je de trap een leuk effect geven voor je kinderen? Kies dan voor mooie afbeeldingen, zoals takken met vogels of muisjes. Maak jouw trappenhuis ook bijzonder en kies voor de trapstickers van jouwstickerdesign.nl